Vols saber quines són els aliments per a un bronzejat bonic i sa?

Al costat de les cures externs, com l’aplicació de cremes solars, l’exfoliació de la pell abans de prendre el sol i la hidratació posterior, hi ha també la possibilitat d’aconseguir un bronzejat bonic i saludable actuant des de dins. L’alimentació és un dels factors que incideix directament sobre la salut de la pell.

Alguns dels més importants per mantenir una pell sana són:

Fruites i verdures de colors intensos: Són les més riques en betacarotens, pigments naturals que afavoreixen la producció de melanina i de vitamina A, de manera que ajuden a protegir la pell contra els efectes perjudicials de la radiació solar. Exemples d’aquests aliments són el tomàquet, les cireres i la pastanaga, entre d’altres.

Vegetals rics en vitamina C: Són antioxidants i ajuden a frenar l’envelliment de les cèl·lules de la pell. L’aranja, el kiwi, la taronja o verdures com el bròquil són algunes de les fruites i verdures que es recomanen per suplir les necessitats de vitamina C. El aranja, com el kiwi o la taronja, són rics en vitamina C i combaten l’envelliment de les cèl·lules.

Aliments que aportin ferro: A més de prevenir l’anèmia, el ferro és un mineral que facilita l’oxigenació cel·lular. Les carns vermelles, els ous, el peix, la fruita seca, els cereals, els llegums, el llevat de cervesa o les verdures de fulla verda tenen un alt contingut en ferro.

Àcids grassos omega 3: Són coneguts per les seves propietats beneficioses per a la prevenció de malalties vasculars però també són imprescindibles per hidratar la pell ja que eviten la pèrdua d’aigua i, en conseqüència, redueixen l’aparició d’arrugues. Els àcids omega 3 ajuden a més a perllongar el to bru de la pell; són presents en altes quantitats en els olis vegetals, el peix blau i els fruits secs.

Una bona manera de començar el dia cuidant la teva pell és amb aquest deliciós suc que ens aporta vitamina c, betacarotens i licopens, imprescindibles per prevenir l’envelliment cel·lular:

Ingredients:

– 1 pebrot vermell

– 1 remolatxa

– 4 pastanagues

– 6 fulles de enciam

– 1 cogombre

Prova-ho està deliciós !!!!