La Chlorella és una alga unicel·lular d’aigua dolça que conté tots els nutrients necessaris per a la vida. El seu elevat contingut en clorofil·la, proteïnes, vitamines i àcids nucleics fa que aquest alga sigui un excel·lent complement nutricional d’elevat poder terapèutic com a medicina natural, coneguda per la seva capacitat per eliminar toxines i metalls pesats.

La Chlorella és una alga verda de forma esfèrica i al voltant de 2 a 10 micres de diàmetre, que té l’honor de ser l’aliment amb major percentatge de clorofil·la del planeta i un dels aliments més complets.

Propietats:

– És coneguda sobretot per la seva capacitat per eliminar les toxines del cos, entre les seves increïbles propietats està la seva capacitat de desintoxicació del fetge, els intestins i la sang.

– Posseeix alt contingut en proteïnes i altres nutrients essencials. Dessecades són aproximadament el 45% de proteïna, 20% de greix, 20% de carbohidrats, 5% fibra, i un 10% de minerals i vitamines.

-Conté una hormona que estimula el creixement natural i la regeneració cel·lular: repara més ràpid la pell danyada.

Poderós antioxidant: conté 19 aminoàcids, vitamines, tots els principals minerals i beta carotè.

– Ajuda el nostre sistema de defensa natural reforçant el nostre sistema immunològic.

– És rica en ferro de fàcil assimilació, gràcies a la presència natural de vitamina C i clorofil·la, que ajuden al cos a absorbir el ferro.

Rica en fòsfor, un mineral que ajuda al cos a absorbir el calci, també present a l’alga.

Rica en luteína, un pigment natural que protegeix els ulls de la formació de cataractes.

El seu contingut en clorofil·la és espectacular, fins a quatre vegades més que l’espirulina, els espinacs i les ortigues. La clorofil·la és una de les millors substàncies per a la neteja de l’intestí i sistema limfàtic, el fetge i la sang. Les algues verdes són les més altes fonts de la clorofil·la en el món vegetal i de totes les algues estudiades fins ara, la Chlorella és la que té el percentatge més alt, sovint des de 3 fins al 5% de clorofil·la.

Per tot això, la Chlorella és considerada com un “superaliment” i un perfecte complement en medicina ortomolecular que es pot consumir en càpsules, líquid o pols.

Ja l’has provat ?, explica’ns la teva experiència!