Tú ahorras, ¡ganamos todos! – Dr. Jordi Forés

Decàleg dels hàbits saludables Estalvia a la cuina i guanya en salut.


Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. L’un està estretament relacionat amb l’altre. Quan comprem motivats més per la temptació que pel que realment necessitem, acabem comprant de més. Quan acumulem aliments a la nevera «per si de cas», molts acaben a les escombraries. Quan preparem els plats de tota la vida, seguint el costum, sense pensar en el que el cos ens demana, o quan esmorzem el de sempre i amb presses, ja sigui per falta de temps o perquè creiem que això és el que ens va millor , la nostra nutrició es va empobrint i, per tant, també la nostra salut.

Saber planificar, comprar, conservar i preparar el que mengem redunda no només en un estalvi en el pressupost familiar sinó també en un millor estat físic. Per això en aquest llibre trobaràs:

  • Recomanacions per millorar la nostra salut
  • Trucs per estalviar a la cuina
  • Receptes i consells pràctics per cuinar de manera saludable
  • Exercicis físics per fer a casa i mantenir-se en forma en poc temps i sense gastar.

Aquest llibre és una contribució contra la pobresa infantil. Els seus autors i col · laboradors participen desinteressadament en aquest projecte. Així que, amb aquest llibre, tu estalvies i tots guanyem.

Plataforma editorial cedeix el 4% de les vendes netes d’aquest llibre a la Fundació Rosa Oriol.

Autor: Jordi Forés, Fundació Rosa Oriol
Col · lecció: Cuina
Format: Rústica
ISBN: 978-84-16256-00-6
Pàgines: 128
Preu: 14,50 €

 

tu-ahorras-ganamos-todos-portada

Dr Jordi Forés

El doctor Jordi Forés és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, especialista en medicina homeopàtica i medicines alternatives. Exerceix la seva professió des de l’any 1991 en l’àmbit de la medicina privada a Manresa i Barcelona. Actualment dirigeix ​​el Centre de Medicina Homeopàtica Dr. Jordi Forés, ajudant i acompanyant en els canvis necessaris per portar una vida més saludable, amb una clara vocació divulgativa a través del seu blog i xarxes socials.

www.medicinanatural.cat
www.drjordifores.com

Fundació Rosa Oriol

La Fundació Rosa Oriol ha nascut gràcies a l’impuls de la Plataforma Ciutadana de Solidaritat, creada al Convent de Santa Clara de Manresa a l’abril de 2009 En poc temps s’ha convertit en el paraigua jurídic, organitzatiu i humà necessari per agilitzar respostes integrals a curt i llarg termini de les persones que han estat expulsades del sistema i que no poden viure amb dignitat. Un equip multidisciplinari de 220 ​​voluntaris (empresaris, jubilats, treballadors i estudiants) treballa a plena activitat per fer front a la manca de recursos essencials en què es troben molts ciutadans.