El médico en tu cocina – Dr. Jordi Forés

EL MÉDICO EN TU COCINA

-El metge a la teva cuina
Receptes saboroses per menjar sa tot l’any
Autor: Jordi Forés, Maria Pérez
Col·lecció: Cuina
Format: Rústica
ISBN: 978-84-15750-97-0
Pàgines: 192

El llibre inclou un DVD amb receptes i consells.

    Un dels aspectes més importants i influents per restablir i mantenir la nostra salut és l’alimentació. Però una alimentació molt ben estructurada, amb aliments de proximitat, ecològics i estacionals. Impulsat per aquesta filosofia, aquest llibre, i el DVD que l’acompanya, és el fruit del treball de més de vint anys d’experiència professional en el camp de la Medicina.

    Amb El metge a la teva cuina aprendràs d’una manera fàcil, amena i divertida les bases d’una alimentació sana, amb plats senzills que podràs preparar tant si ets mestressa de casa, estudiant o simplement algú que vol començar a cuinar d’una manera saludable. Fins i tot aprendràs a elaborar un bon pa de qualitat a casa teva, només amb les teves mans, aigua, farina i llevat ecològica.

    També podrà combatre mitjançant una alimentació adequada i consells pràctics alguns problemes de salut relacionats amb cada estació, com l’astènia primaveral, la pesadesa de cames a l’estiu, l’estat trist de la tardor o els refredats de l’hivern.
    LLIBREDVD per aprendre a cuinar fàcil i d’una forma divertida, els principals plats que recomanem al nostre Centre de Homeopatia Dr. Forés, sobre una alimentació de proximitat, ecològica i energètica. Compra’l online

    medicina-natural-llibre