Medicina Multidisciplinar

Medicina Multidisciplinar

Al segle XXI sabem que tota malaltia té una causa multifactorial que la genera, com ara els mals hàbits d'alimentació, toxicitat per tabac, alcohol, metalls pesants, radiacions electromagnètiques, exercici insuficient, estrès laboral i / o familiar, i / o social, genètica, medicació convencional de llarga durada.Gairebé sempre, més d'un d'aquests factors, són els que originen la malaltia.
Per aquest motiu, la manera de poder diagnosticar i tractar al nostre pacient, deu consistir en una visió també multidisciplinar i holística. És per aquest motiu que al CENTRE DE MEDICINA HOMEOPÀTICA I BIOLÒGICA Dr. Jordi Forés, utilitzem diferents eines diagnòstiques i terapèutiques per poder realitzar un veritable tractament multidisciplinari. Entre elles, a més de les ja mecionadas al nostre web, hi ha la Ozonoteràpia, la Hipertèrmia Profunda, l'osteopatia, l'acupuntura, la Teràpia Neural, la Homotoxicologia, el Reiki, el Shiatshu, les Flors de Bach i la Psicologia Humanista i de Creixement personal.

Medicina Natural  –   Medicina Ortomolecular  – 
Nutrició  –   Medicina Alternativa  –   Homeopatia

Centre de Medicina Homeopàtica i Biològica

Utilitzem diferents eines diagnòstiques i terapèutiques per poder realitzar un veritable tractament multidisciplinari.

Centre de Medicina Homeopàtica i Biològica del Dr. Jordi Forés

 

Al segle XXI sabem que tota malaltia té una causa multifactorial que la genera, com ara els mals hàbits d’alimentació, toxicitat per tabac, alcohol, metalls pesants, radiacions electromagnètiques, exercici insuficient, estrès laboral i / o familiar, i / o social, genètica, medicació convencional de llarga durada.Gairebé sempre, més d’un d’aquests factors, són els que originen la malaltia. Per aquest motiu, la manera de poder diagnosticar i tractar al nostre pacient, deu consistir en una visió també multidisciplinar i holística. És per aquest motiu que al CENTRE DE MEDICINA HOMEOPÀTICA I BIOLÒGICA Dr. Jordi Forés, utilitzem diferents eines diagnòstiques i terapèutiques per poder realitzar un veritable tractament multidisciplinari. Entre elles, a més de les ja mecionadas al nostre web, hi ha la Ozonoteràpia, la Hipertèrmia Profunda, l’osteopatia, l’acupuntura, la Teràpia Neural, la Homotoxicologia, el Reiki, el Shiatshu, les Flors de Bach i la Psicologia Humanista i de Creixement personal.Al segle XXI sabem que tota malaltia té una causa multifactorial que la genera, com ara els mals hàbits d’alimentació, toxicitat per tabac, alcohol, metalls pesants, radiacions electromagnètiques, exercici insuficient, estrès laboral i / o familiar, i / o social, genètica, medicació convencional de llarga durada.Gairebé sempre, més d’un d’aquests factors, són els que originen la malaltia. Per aquest motiu, la manera de poder diagnosticar i tractar al nostre pacient, deu consistir en una visió també multidisciplinar i holística. És per aquest motiu que al CENTRE DE MEDICINA HOMEOPÀTICA I BIOLÒGICA Dr. Jordi Forés, utilitzem diferents eines diagnòstiques i terapèutiques per poder realitzar un veritable tractament multidisciplinari. Entre elles, a més de les ja mecionadas al nostre web, hi ha la Ozonoteràpia, la Hipertèrmia Profunda, l’osteopatia, l’acupuntura, la Teràpia Neural, la Homotoxicologia, el Reiki, el Shiatshu, les Flors de Bach i la Psicologia Humanista i de Creixement personal.