Vols conèixer les 3 millors receptes per fer sucs detox casolans? Els sucs detox t’ajudaran a eliminar toxines de forma saludable, natural i senzilla! Anima’t a provar-los!

A la nostra alimentació solem cometre certs excessos que ens deixen inflats i pesats. A més els aliments que consumim solen estar plens de conservants, colorants i diferents substàncies que a la llarga poden resultar perjudicials per a nosaltres.

Aquest és el motiu pel qual han sorgit diferents tipus de dietes que tracten d’ajudar-nos a desintoxicar i alleugerir-, alhora que ens nodreixen.

Un dels ingredients bàsics que solen utilitzar són els sucs detox o sucs verds.

Els sucs detox són tots aquells batuts realitzats a partir del liquat de diverses fruites i verdures.

Són sucs altament nutritius que aporten energia i són poc calòrics. El seu principal avantatge i funció és que permeten la depuració de l’organisme, permetent recuperar un equilibri i ajudant a reduir pesadesa, retenció de líquids, inflor i molèsties gastrointestinals.

A continuació us presentem 3 de sucs detox casolans, molt senzills:

1) Suc verd: un trosset d’api, 1 cogombre, el suc d’una llimona, una cullerada de postres de gingebre ratllat, un bol d’espinacs frescos, 3 pomes verdes i una cullerada sopera de julivert fresc picat.
Es netegen tots els vegetals i es passen per la liquadora amb una mica d’aigua. Si queda molt dens podem utilitzar després un colador o el xinès. El suc de llimona i gingebre es pot afegir al final.

Còctel de vitamines i minerals, molt regenerador i oxigenador de la sang, regula el trànsit intestinal i suposa un xut d’energia!

2) Suc amb cítrics: un grapat d’espinacs, el suc de tres taronges, el suc d’una aranja, un papaia i dues rodanxes de pinya.
Afegeix tots els aliments a la liquadora i pren-immediatament per aprofitar al màxim tots els seus nutrients.

Un suc excel·lent i perfecte per a eliminar les toxines del teu cos i depurar-lo al màxim.
A més de contenir gran quantitat de vitamines i minerals és un gran aliat contra la retenció de líquids!

3) Suc de remolatxa: 2 aranges, 2 remolatxes mitjanes i un trosset de gingebre. Liqua els tres ingredients i llest!

La remolatxa és una gran font de ferro i afavoreix la qualitat de la sang, reforçant el sistema immunològic.
És ideal per eliminar substàncies tòxiques del cos!

Consells per prendre els sucs detox

A l’hora de prendre els sucs depuratius, el millor és fer-ho al matí d’hora, acabat aixecat i en dejú. D’aquesta manera podràs aprofitar al màxim tots els nutrients i beneficis dels aliments i depurar tot l’organisme perfectament. Si vols tenir el cos totalment lliure de toxines i de substàncies nocives, és aconsellable prendre aquests sucs durant el període d’un mes.

Estàs prepareu @? Doncs endavant, et sorprendran els resultats !!