Nutrició Natural. Ahir vam oferir a la nostra consulta un saborós suc de pinya i gingebre!

Aquí us deixo les seves propietats i manera d’elaboració, no podeu deixar de provar-ho, té un gust molt especial!

Propietats:

-La Pinya és una fruita molt coneguda, deliciosa, refrescant i té algunes caracerísticas molt interessants entre les que destaca les propietats de la bromelina, una substància d’acció diürètica, que ajuda a la digestió i metabolització dels aliments, desintoxicant, antiàcid i que fins i tot ha mostrat efecte anti-cancerigen.

-El Gingebre té efecte mucolític pel que afavoreix l’expectoració sent útil en refredats i grip.

-En investigacions mèdiques s’ha comprovat que l’arrel de gingebre és un efectiu tractament contra les nàusees causades pels marejos en mitjans de transport, així com les patides per les dones embarassades.

Enforteix el sistema immunològic: Els antioxidants, vitamines i minerals de tots dos ingredients són un reforç per al sistema immune, que ajuda a prevenir diferents malalties.

Antiinflamatorio natural: Tant la pinya com el gingebre han demostrat tenir importants efectes antiinflamatoris, recomanats per tractar problemes com l’artrosi, dolors reumàtics i refredats.

Bona Circulació: Pel seu efecte diürètic i depuratiu, aquesta beguda pot millorar la circulació sanguínia en contribuir a l’eliminació de substàncies nocives presents en el torrent sanguini i en actuar com un anticoagulant natural.

Elaboració: 2 rodanxes de pinya, una culleradeta d’arrel de gingebre ratllada i un got d’aigua.

Talla les 2 rodanxes de pinya i treu-el cor.

Porta els trossos a la liquadora.

Afegeix el gingebre i un got d’aigua.

Bat-lo tot i llest !, serveix-lo acabat de fer.

Sabies que ..?

-la pinya no és fruita, sinó centenars de fruits petits fusionats. A la planta de la pinya, les flors que donaran lloc als fruits creixen al voltant d’una tija formant l’anomenat escapament floral. Quan cada flor es transforma en fruit i comencen a engreixar, no deixen espai entre ells i acaben unint-se i donant l’aspecte d’un només fruit.

-el gingebre és una planta primordial en la medicina ayurvèdica i en la medicina tradicional xinesa.