Tú ahorras, ¡ganamos todos! – Dr. Jordi Forés

Tú ahorras, ¡ganamos todos!

Decàleg dels hàbits saludables – Estalvia a la cuina i guanya en salut.

Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. L’un està estretament relacionat amb l’altre. Quan comprem motivats més per la temptació que pel que realment necessitem, acabem comprant de més. Quan acumulem aliments a la nevera «per si de cas», molts acaben a les escombraries. Quan preparem els plats de tota la vida, seguint el costum, sense pensar en el que el cos ens demana, o quan esmorzem el de sempre i amb presses, ja sigui per falta de temps o perquè creiem que això és el que ens va millor , la nostra nutrició es va empobrint i, per tant, també la nostra salut.

Saber planificar, comprar, conservar i preparar el que mengem redunda no només en un estalvi en el pressupost familiar sinó també en un millor estat físic. Per això en aquest llibre trobaràs:

Recomanacions per millorar la nostra salut.
Trucs per estalviar a la cuina.
Receptes i consells pràctics per cuinar de manera saludable.
Exercicis físics per fer a casa i mantenir-se en forma en poc temps i sense gastar.

Aquest llibre és una contribució contra la pobresa infantil. Els seus autors i col · laboradors participen desinteressadament en aquest projecte. Així que, amb aquest llibre, tu estalvies i tots guanyem.

Plataforma editorial cedeix el 4% de les vendes netes d’aquest llibre a la Fundació Rosa Oriol.

 

Autor: Jordi Forés , Fundació Rosa Oriol
Colecció: Cuina
Format: Rústica
ISBN: 978-84-16256-00-6
Pàgines: 128
Preu: 14.50 €

tu-ahorras-ganamos-todos-portada

Dr. Jordi Forés

El doctor Jordi Forés es licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad de Navarra, especialista en medicina homeopática y medicinas alternativas. Ejerce su profesión desde el año 1991 en el ámbito de la medicina privada en Manresa y Barcelona. Actualmente dirige el Centro de Medicina Homeopática Dr. Jordi Forés, ayudando y acompañando en los cambios necesarios para llevar una vida más saludable, con una clara vocación divulgativa a través de su blog y redes sociales.

www.medicinanatural.cat
www.drjordifores.com

Fundación Rosa Oriol

La Fundación Rosa Oriol ha nacido gracias al impulso de la Plataforma Ciudadana de Solidaridad, creada en el Convento de Santa Clara de Manresa en abril de 2009. En poco tiempo se ha convertido en el paraguas jurídico, organizativo y humano necesario para agilizar respuestas integrales a corto y largo plazo de las personas que han sido expulsadas del sistema y que no pueden vivir con dignidad. Un equipo multidisciplinar de 220 voluntarios (empresarios, jubilados, trabajadores y estudiantes) trabaja a plena actividad para hacer frente a la falta de recursos esenciales en que se encuentran muchos ciudadanos.