EL RESULTAT DE LES INVESTIGACIONS D’EXPERTS DE RECONEIXEMENT MUNDIAL ENS DIU QUE L’ALIVIACIÓ DEL DOLOR O MALALTIA ÉS POSSIBLE AMB LA TERÀPIA NEURAL.

QUÈ ÉS LA TERÀPIA NEURAL?

La Teràpia Neural és un tractament que actua sobre el Sistema Nerviós Vegetatiu.

La finalitat de la Teràpia Neural és facilitar els mecanismes d’autocuració de l’organisme malalt perquè busqui el seu propi ordre mitjançant estímuls en punts específics del sistema nerviós.

L’experiència acumulada per nombrosos professionals amb centenars de milers de pacients fan que aquesta sigui una teràpia segura si és un bon coneixedor de la tècnica.

EN QUÈ CONSISTEIX LA TERÀPIA NEURAL?

La teràpia neural consisteix en la injecció de dosis molt baixes d’anestèsic local (procaïna) a determinades zones del cos amb fins terapèutics.

L’objectiu és restaurar els potencials elèctrics de la membrana cel·lular.

I és que determinats potencials cel·lulars s’alteren quan hi ha una patologia, i en aplicar l’anestèsic, aquest influeix en el sistema nerviós vegetatiu de manera que els potencials es recuperen i recobrin les funcions normals de la membrana cel·lular.

QUIN ÉS EL SEU ORIGEN?

La teràpia neural troba el seu origen en la teoria dels camps interferents, que afirma que l’energia en el cos d’una persona sana flueix lliurement, mentre que en una persona malalta, amb estrès o malnutrició es converteix en un procés que dificulta aquest pas denergia.

Així, la funció de la teràpia neural és restituir aquest flux, tractant la membrana cel·lular.

QUINES PERSONES ES PODEN BENEFICIAR DE LA TERÀPIA NEURAL?

Està indicada per a un ampli ventall de patologies, sent les més habituals, el dolor crònic, les cefalees i migranyes, l’asma, l’artritis, artrosi i lumbàlgies, les otitis, faringitis, les malalties cardíaques i circulatòries i malalties de salut mental com les depressions o estrès.

EFECTES SECUNDARIS?

El principal valor de la teràpia neural és que no presenta efectes secundaris ni complicacions, i el pacient no requerirà cap cura especial després de la sessió.

Es pot reincorporar a la seva activitat normal immediatament després de la sessió.

LA TERÀPIA NEURAL COMPLEMENTA ALTRES TRACTAMENTS:

La teràpia neural es considera un tractament alternatiu per a múltiples malalties i malalties.

Normalment hi acudeixen els pacients que s’han sotmès a un tractament específic per a la seva malaltia i no han obtingut resultat.

Així, recomanem combinar-la amb altres tractaments i cures com l’homeopatia, la medicina ortomolecular o, fins i tot, el suport psicològic per millorar els resultats.

Anima’t a provar la teràpia neural com alleujament per al dolor!