Parlem de Nutrició Natural:

1) Reforça el sistema immunològic: És una les fonts més riques de vitamines del grup B que podem trobar i suposa una gran aportació d’energia, ideal sobretot per a persones d’edat avançada, esportistes o aquells que segueixen una dieta amb certes mancances nutricionals.

2) Regula el nivell de colesterol: Permet garantir una bona salut del cor i prevenir malalties cardiovasculars.

3) Prevé i tracta l’anèmia: Per les seves altes dosis de vitamina B12.

4) Aconsellable per a hipertensos i diabètics: no conté sucres (estabilitza els nivells de sucre en sang) i conté nivells molt baixos en sodi.

5) Combat el restrenyiment i regenera la flora intestinal: Ajuda a l’organisme a desfer-se de substàncies tòxiques que el perjudiquen i la seva aportació en fibra permet regular el trànsit intestinal.

 6) Regenera, cicatritza i cuida la pell: afavoreix la recuperació de la dermis danyada i la cuida desde les seves capes més profundes. Prevé la formació d’arrugues i retarda els efectes de l’envelliment a la pell.

 7) Enforteix el cabell: rica en biotina estimula la producció de queratina.

COM PRENDRE EL LLEVAT DE CERVESA?

– En pols o flocs: Barrejada amb altres aliments és la millor manera de consumir el llevat de cervesa, ja que l’organisme l’absorbeix molt millor.

– En comprimits: si tries aquesta opció has de seguir les instruccions i respectar la dosi indicada en el producte.

– Per al cabell: elabora una màscara per al teu cabell barrejant unes 4 cullerades de llevat de cervesa amb mitja cullerada d’oli d’oliva i afegir una mica d’aigua fins a obtenir una espècie de pasta. Aplica la màscara sobre el pèl humit, deixa que reposi durant 20 minuts i finalitza amb aclarit i rentat normal.

Sabies que …?

El llevat de cervesa és un aliment ideal per als adolescents per dos motius: els aporta multitud de nutrients com el Zinc, mineral clau en el canvi hormonal i els ajuda a millorar la pell (sobretot l’acne que tant els inquieta).

 Recordar que hi ha certs casos en que el llevat de cervesa no és recomanable: àcid úric elevat, gota, càlculs renals o acné iatrogènic.

Ja és part de la teva dieta? Explica’ns com la utilitzes o si coneixes saboroses receptes !!!!