Els beneficis de la Rhodiola Rosea sòn increïbles!

La Rhodiola Rosea és una planta que creix en zones fredes, generalment en zones de l’àrtic: Sibèria, l’Àsia central, Escandinàvia i Islàndia. També se la coneix com “Arrel de l’Àrtic” o “Arrel d’or”.

La R. Rosea s’utilitza des de l’antiguitat per a la recuperació de pacients amb cansament crònic. Posseeix substàncies que activen l’organisme, convertint-se en una planta perfecta per recuperar l’energia que ens falta.

A més de la seva propietat adaptogènica que ajuda al cos a adaptar-se davant qualsevol situació estressant, posseeix altres beneficis:

Contra la depressió i l’estrès: els seus components actius redueixen el nivell de cortisol (hormona de l’estrès), i indueixen a un estat de relaxació. Incrementa els nivells de dopamina millorant l’estat d’ànim, així l’ansietat i depressió milloren de manera natural.

Augmenta la nostra capacitat durant l’exercici físic. Potència la teva energia i augmenta la teva resistència a les exigències de la vida actual permetent-te aconseguir l’equilibri físic i emocional.

Millora la capacitat de treball intel·lectual. Prevé el cansament mental i millora la circulació cerebral i la memòria.

Contra l’insomni. Les persones amb alts nivells de cortisol pateixen d’insomni i s’aixequen cansats. Sense els efectes del cortisol es redueix l’estrès i podem relaxar-nos per dormir profundament. La rhodiola rosea té la capacitat d’evitar que els enzims degradin a la serotonina i dopamina, el que et afavorirà perquè tinguis un somni plàcid i profund.

Antioxidant. Els antioxidants són eines primordials en el antienvelliment.

Ajuda a aprimar-se. El consum de rhodiola augmenta l’eliminació dels greixos emmagatzemades en el teixit adipós en un 9%.

La resposta de l’organisme i l’absència d’efectes adversos afavoreixen el seu ús en una gran franja de la població.

Et resistiràs a provar-la?

Pots adquirir l’arrel dessecada si vols prendre-la en forma de te. Es recomana tenir l’estómac buit i no prendre just abans d’anar a dormir a causa de que la rhodiola rosea et omplirà de vitalitat i en lloc de deixar-te descansar.